Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Novostavba murovaného bungalovu s modernou architektúrou MT-Belá-Dulice

Cena: 249 000,00 €
Kraj:Žilinský kraj
Okres:Martin
Obec:Belá-Dulice
Ulica:
Kategória:Domy a vily
Stav objektu:novostavba
Počet izieb:4
Úžitková plocha:110 m2
Plocha pozemku:600 m2
Energ. certifikát:neuvedené
 
ID inzerátu:700

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ak hľadáte novostavbu murovaného  rodinného domu  s moderným dizajnom dokončenú do štádia holodomu v harmonickom prostredí s výhľadmi na okolité hory v obci blízko Martina, tak táto nehnuteľnosť je ideálna pre vás.

Reality Turiec ponúka v exkluzívnom zastúpení klienta na predaj samostatne stojaci murovaný rodinný dom typu bungalov v obci Belá-Dulice na rovinatom pozemku 600 m2, zastavanej ploche 140 m2 a obytnej  ploche 110 m2 + terasa 23 m2.

Charakteristika

Dom je súčasťou samostatne stojacich rodinných domov v bočnej zabývanej ulici, ktorý ponúka pokojné bývanie, krásne výhľady na pohoria Veľkej Fatry.

Umiestnenie stavby

Pozemok s  rodinným domom sa nachádza v obci Belá-Dulice, vzdialenej len 10 km od okresného mesta Martin, odkiaľ je možné priame dopravné napojenie na všetky smery. Malebná dedinka pod úpätím Veľkej Fatry pod vyústením Belianskej a Jasenskej doliny, východiskové miesto pre prechádzky, turistiku, lyžovanie a cykloturistiku. V obci je základná škola 1-9. ročník, škôlka, pošta, obchody, reštaurácia, autobusová doprava a v blízkosti domu park pre deti.

Architektonické – dispozičné riešenie

Architektúra moderného domu je podriadená súčasným trendom s  čistými a  strohejšími líniami. Tie spolu s  minimalistickou fasádou garantujú nadčasovosť dizajnu stavby. Dom má obdĺžnikový  pôdorys a  jednoduchý, kompaktný tvar. Projekt domu v  sebe spája funkčnosť a priestrannosť. Bungalov pre 4-5 člennú rodinu pozostáva z  jedného nadzemného podlažia, na ktorom sa nachádzajú 4 obytné miestnosti. Dispozícia domu s obytnou plochou 110 m² je skoncipovaná racionálne a  úžitkovo.

Vchod do domu je z bočnej strany a je chránený pred poveternostnými vplyvmi menšou strieškou. V zádverí domu /5,67 m2/ sa nachádza technická miestnosť a toaleta /4,86 m2/, v ktorej je priestor pre kotol a práčku. Za zádverím sa nachádza chodba /8,8 m2/, ktorá rozdeľuje dom na dennú a nočnú časť. Samotná kuchyňa poskytuje slušných 5,5 metrov kuchynskej linky, v rámci ktorej je myslené na odkladací priestor. Okrem toho je z kuchyne prístupná špajza /3,45 m2/. Obývačka je spojená s jedálňou a kuchyňou /38,81 m2/, v priestore sa počíta na spríjemnenie s krbom, ako aj presvetlenie veľkou zasklenou stenou od terasy. Medzi obývačkou a kuchyňou sa nachádza jedálenská časť s priestorom na stôl. Celý priestor dennej časti má zvýšený strop – čo celý priestor prevzdušňuje. Na pravo od vstupu, smerom do ulice, sa nachádza nočná časť domu so spálňou /14,24 m2/ a dvomi izbami /14,02 a 13,38 m2/ a vlastnou kúpeľňou /6,21 m2/. Spálňa rodičov má priestor na vstavanú skriňu ako aj pracovný alebo toaletný stolík. Ďalšie dve izby - detské izby sú prístupné z chodby oproti spálni rodičov. V oboch izbách je priestor na vstavanú skriňu. V kúpeľni je navrhnutý sprchový kút aj vaňa a takisto je myslené na dve umývadlá spolu s WC a odkladacím priestorom vo forme vysokej skrinky. V dome je myslené aj na dostatok odkladacieho priestoru - v zádverí aj v každej izbe je priestor pre vstavanú skriňu. Povalová časť je na ploche 75 m2 pochôdzna a tvorí ďalší úložný priestor.


Technické riešenie
Steny sú murované Ytongu 300,250, 150, zateplenie polystyrénom 160.
Krov je tradičný tesársky s vysokým stropom v obývačke. Strešná krytina Bramac čiernej farby. Okná plastové Slovaktual 3-sklá zvonku antracitové a znútra biele, vstupné dvere hliníkové, výstup na terasu cez HST zdvižno - posuvné dvere. Vykurovanie je podlahové v celom dome. Povrchová úprava domu je kombinácia bielej a hnedej omietky


Inžinierske siete

Dom je napojený na všetky dostupné inžinierske siete: elektrika vedená zemou, verejný vodovod a kanalizácia. Obec disponuje optickým rozvodom od firmy Gaya-možnosť napojenia. Nízke náklady domu na vykurovanie zabezpečuje podlahové vykurovanie a sekundárne krbové teleso. K vysokej energetickej hospodárnosti stavby prispieva aj vhodná orientácia na svetové strany a vhodný tvar.

Interiér

Interiér a  jeho tvorba nie je ničím obmedzená, aby váš príbytok spĺňal aj vaše najnáročnejšie predstavy. Vnútorné steny domov sú omietnuté a  vymaľované bielym náterom. Podlaha domu je tvorená cementovými potermi. Pre moderné dokončenie interiéru môžu budúcemu majiteľovi poslúžiť navrhnuté vizualizácie.

Exteriér

Súčasťou vyhotovenia rodinného domu v štádiu holodom je vysadený trávnik, oplotenie z južnej strany a časť zo západnej, murovaná južná terasa. Pred domom je priestor na spevnenú plochu pre parkovanie 3 áut.

Cena 249.000 Eur zahŕňa náklady spojené s predajom nehnuteľnosti, právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv, prevod nehnuteľnosti na nového majiteľa, bezplatné poskytnutie finančného  poradenstva v spojení s kúpou nehnuteľností. 

Ak Vás naša ponuka zaujala alebo máte doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať

Reality Turiec
Ing. Eva Korimová 
ekorimova-ZVNC-reality-turiec.sk 
+421 915 800 101 
www.reality-turiec.sk

 

 

 

Maklér:

makler
Maklér:Ing.Eva Korimová
Telefón:+421 915 800 101
E-mail:ekorimova-ZVNC-reality-turiec.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.