Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PRENAJATÝ Prenájom novostavby 2i slnečný tehlový byt Martin– Priekopa

Cena: 600,00 €/mesiac
Kraj:Žilinský kraj
Okres:Martin
Obec:Martin
Ulica:A. Medňanského
Kategória:Byty
Druh:2 izbový byt
Úžitková plocha:62 m2
Stav objektu:novostavba
Poschodie:2 / 6
Energ. certifikát:B
 
ID inzerátu:687

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na dlhodobý prenájom slnečný 2-izbový tehlový byt  v novostavbe Javorka Martin-Priekopa s parkovaním miestom. Byt je voľný od 1.5.2024. V byte nie sú povolené zvieratá. 

Výmera 62 m2, balkón 3,5 m2, pivničná kobka 3 m2, orientácia Z-spálňa a V- kuchyňa s obývačkou. Nachádza sa na 2. p. zo 6., výťah.  Byt má  samostatnú spáľňu, kuchyňu spojenú s obývačkou z ktorej  je východ na balkón, kúpeľňu so sprchovým kútom, oddelené WC s umývadielkom, vedľa bytu pivničnú kobku. Vybavenie: kuchyňa: kuchynská linka, sklokeramická varná doska, digestor, elektrická rúra, umývačka, chladnička, stôl, stoličky, obývačka- sedačka, , skrinky, spáľňa- skriňa, podľa potreby bude doplnená posteľ, kúpeľňa-sprchový bezbariérový kút, sanita, práčka, chodba: vešiak.

Dom má bezbariérový  vstup, vstup z výťahu do bytu je tiež priamy.

Parkovanie je na vyhradenom parkovacom mieste pred bytovkou, druhé parkovanie vo vnútri na garážovom stojisku, ktoré je možné si prenajať osobitne.

Bytový dom je v priamom dosahu MHD a v pešej dostupnosti do 10 min na vlakovú stanicu vo Vrútkach, čo ocenia ľudia s denným dochádzaním do práce aj mimo mesto Martin. Mestská časť Priekopa umožňuje pohodlné a rýchle dopravné napojenie autom smerom na Žilinu a Ružomberok. Do centra Martina trvá cesta autom približne 10 minút. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť obchody Coop Jednota, Lidl, malé Tesco, zdravotné stredisko, materská, základná a stredná škola, očná klinika Uvea, lekáreň,

Cena prenájmu je 600,- Eur včítane energií s vyučtovaním podľa skutočnej spotreby.  Platí sa nájom 600 eur,  2x depozit 600 eur, ktorý je vratný  po riadnom ukončení nájmu,  300 eur provízia RK. 

Ak Vás naša ponuka zaujala alebo máte doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať

Reality Turiec
Ing. Eva Korimová 
ekorimova-ZVNC-reality-turiec.sk 
+421 915 800 101 
www.reality-turiec.sk

Maklér:

makler
Maklér:Ing.Eva Korimová
Telefón:+421 915 800 101
E-mail:ekorimova-ZVNC-reality-turiec.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.