Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

RD-novostavba odzrkadľujúci dušu majiteľov so zariadením v štýle anglického vidieka MT-Slovany

Cena: dohodou
Kraj:Žilinský kraj
Okres:Martin
Obec:Slovany
Ulica:
Kategória:Domy a vily
Stav objektu:novostavba
Počet izieb:3
Úžitková plocha:90 m2
Plocha pozemku:511 m2
Energ. certifikát:B
 
ID inzerátu:671

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Reality Turiec Vám ponúka v zastúpení klienta  na predaj štýlovú novostavbu spolu so stavbou záhradného domčeka, altánku a prístreška pre auto. Dom je situovaný na rovinatom slnečnom pozemku v bočnej tichej ulici, za pozemkom je potok a les.

Základné údaje a umiestnenie stavby

Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 2016, je postavený v zástavbe rodinných domov s asfaltovou prístupovou cestou, riešený ako samostatne stojaci objekt, osadený na rovinatom pozemku o výmere 511 m2, zastavaná plocha 116 m2, obytná plocha 90 m2. Dom je prízemný, nie je podpivničený, s odkladacím pôjdnym priestorom.

Dispozičné riešenie

Pôdorys domu je jednoduchého tvaru 15x6 m. Vstupná chodba 4,93 m2, kuchyňa 5,03 m2 spojená s obývačkou 15,04 m2, kúpeľňa +WC 5,03 m2, spáľňa 15,87 m2 so šatníkom 1,76 m2, letná kuchyňa 20,3 m2. Vstup je orientovaný od cesty na juhozápadnej strane domu. Východná časť poskytuje priestor pre súkromie na terase.

Stavebnotechnický popis

Obvodové a priečkové steny sú navrhnuté ako sendvičové steny, obvodové sú zateplené fasádnym polystyrénom, objekt je zastrešený sedlovou strechou z betónovej krytiny KM Beta. Okná a dvere sú plastové s 3-sklom. Dom má výborné tepelno - izolačné vlastnosti, s mesačnými nákladmi len 80 Eur mesačne. Kúrenie je podlahové elektrické, teplá voda je riešená zásobníkom s elektroohrevom, vodovod a kanalizácia sú napojené na verejné, rozvod elektrickej energie podzemnou prípojkou. Voda na polievanie je riešená čerpadlo z potoka.

Interiér

Rodinný dom sa predáva komplet zariadený v štýle anglického vidieka. Kuchynská linka so spotrebičmi, drevený štýlový nábytok vo všetkých miestnostiach, neodmysliteľné nádherné doplnky, mnohé vytvorené majiteľkou.

Exteriér / Foto na vyžiadanie v RK/

Záhradný domček na uskladnenie záhradného náradia a  bicyklov, altánok  so zariadením slúžiaci na oddych a príjemné posedenie, prístrešok pre auto

Poloha

Rodinný dom sa nachádza v tichom a pokojnom prostredí v slepej ulici na slnečnom pozemku. Obec Slovany je vzdialená 12 km od Martina, 12 km od kúpeľného mesta s aquaparkom Turčianske Teplice, 6 km od obce Valča s lyžiarskym strediskom Snowland, novovybudovaná cyklotrasa z Kláštora pod Znievom do Valče a 1 km od susednej obce Kláštor pod Znievom, kde je kompletná občianska vybavenosť: obchody, služby, základná škola, škôlka, lekárske ambulancie.

Odporúčanie makléra:

Dom má úžasnú atmosféru, všetko je vybudované s citom majiteľov, nádherná dokonalá záhrada, všetko v dokonalej symbióze, v dome je veľmi dobrá energia. Ak hľadáte dom, ktorý má charizmu, tiché prostredie, potok za domom a je možné sa doňho nasťahovať bez ďalších úprav, tak   tento dom je určený práve Vám.

 Cena zahŕňa náklady spojené s predajom nehnuteľnosti, právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv, prevod nehnuteľnosti na nového majiteľa, bezplatné poskytnutie finančného  poradenstva v spojení s kúpou nehnuteľností. 

Ak Vás naša ponuka zaujala alebo máte doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať

Reality Turiec
Ing. Eva Korimová 
ekorimova-ZVNC-reality-turiec.sk 
+421 915 800 101 
www.reality-turiec.sk

 

Maklér:

makler
Maklér:Ing.Eva Korimová
Telefón:+421 915 800 101
E-mail:ekorimova-ZVNC-reality-turiec.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.