Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDANÝ 2 izbový byt v tichom prostredí, Martin – Priekopa

Cena: dohodou
Kraj:Žilinský kraj
Okres:Martin
Obec:Martin
Ulica:M. Dulu
Kategória:Byty
Druh:2 izbový byt
Úžitková plocha:52 m2
Stav objektu:čiastočná rekonštrukcia
Poschodie:7 / 7
Energ. certifikát:B
 
ID inzerátu:653

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Reality Turiec ponúka exkluzívne na predaj 2 izbový byt v Priekope ul. M.Dulu

ROZLOHA:

Výmera bytu je 49,15 m2 + logia  2,9 m2 .

POSCHODIE:
Byt sa nachádza na 7.p z 7.p., výťah, orientácia je V – kuchyňa s logiou, spáľňa,  Z- obývačka Na poschodí sú dva byty.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Byt pozostáva z chodby, z ktorej sú samostatné vstupy do kuchyne z ktorej je východ na logiu, obývačky,  spálne, kúpeľne a samostatné WC. Na prízemí bytového domu je latková pivnica.

VYBAVENIE:
Rekonštrukcia je 12 ročná: plastové okná, stierky, plávajúce podlahy, murovaná kúpeľňa so sprchovým kútom, kuchynská linka. Zariadenie - podľa dohody je možnosť ponechať posteľ, skriňu, sedačku, skrinky.

OSTATNÉ:

Bytový dom prešiel obnovou– zateplenie, renovácia strechy a  vstupných priestorov.
Verejné parkovanie v okolí paneláku. Dom má dva vchody, jeden je bezbariérový a rovnaký bezbariérový vstup je až k samotnému bytu. Pred bytovým domom detské ihrisko s množstvom zelene. K dispozícii pre bicykle je nebytový priestor so vstupom zvonku.

POLOHA:

Bytový dom sa nachádza  v zabývanej časti Martina – Priekope. Mestská štvrť má kompletne vybudovanú infraštruktúru a  občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti od bytového domu sa nachádza základná škola s materskou škôlkou, stredná odborná škola, gymnázium, supermarkety  Lidl, Tesco a Coop Jednota. Nechýba zdravotnícke zariadenie, lekárne, pošta, reštaurácie.

DOPRAVA A DOSTUPNOSŤ:

Bytový dom je v priamom dosahu MHD a v pešej dostupnosti vlakovej stanice, ktorá je vzdialená približne 10 minút chôdze, čo ocenia aj ľudia s denným dochádzaním do práce aj mimo mesto Martin. Mestská časť Priekopa umožňuje pohodlné a rýchle dopravné napojenie autom smerom na Žilinu a Ružomberok. Do centra Martina trvá cesta autom približne 11 minút.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:

Bývanie ponúka pešiu dostupnosť vlakovej stanice, kompletnú občiansku vybavenosť. Veľkou výhodou je bezbariérový prístup až k bytu a tiché prostredie a dobrí susedia. Byt je vhodný pre mladých ľudí, starších, ktorí hľadajú kľud a bezbariérový vstup  a rovnako aj  ako investícia s následným prenajímaním.

Cena nehnuteľnosti 97.900 Eur zahŕňa náklady spojené s predajom nehnuteľnosti, právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv, prevod nehnuteľnosti na nového majiteľa, bezplatné poskytnutie finančného  poradenstva v spojení s kúpou nehnuteľností

Ak Vás naša ponuka zaujala alebo máte doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať

Reality Turiec
Ing. Eva Korimová 
ekorimova-ZVNC-reality-turiec.sk 
+421 915 800 101 
www.reality-turiec.sk

 

 

 

Maklér:

makler
Maklér:Ing.Eva Korimová
Telefón:+421 915 800 101
E-mail:ekorimova-ZVNC-reality-turiec.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.