Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDANÉ 1 izbový tehlový byt v novostavbe Martin-Priekopa

Cena: dohodou
Kraj:Žilinský kraj
Okres:Martin
Obec:Martin
Ulica:J.Š.Šikuru
Kategória:Byty
Druh:1 izbový byt
Úžitková plocha:39 m2
Stav objektu:novostavba
Poschodie:6 / 8
Energ. certifikát:A
 
ID inzerátu:641

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Reality Turiec ponúka exkluzívne na predaj 1 izbový tehlový byt v novostavbe Martin-Priekopa ul. J.Š.Šikuru

ROZLOHA:
Výmera bytu je 38,77 m2 , včítane logie o výmere 4,17 m2 a latkovej pivnice 2,13 m2 na prízemí. Bezbariérový prístup k bytu.

POSCHODIE:
Byt sa nachádza na 6.p z 8.p., výťah, orientácia je na západ J. 5 bytov na poschodí. Bytový dom je samostatne stojaci s 1 vchodom, má 8 NP, na 1.NP sú garáže , pivnice a výmeníková stanica

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Byt pozostáva z 1 obývacej miestnosti o výmere 16,94 m2, z ktorej je výstup na logiu o výmere 4,17 m2, predsieň 3,36 m2, kúpeľňa spojená s toaletou 5,19 m2, šatník 2,68 m2, kuchyňa 4,32 m2

VYBAVENIE:
Byt je novostavba, s krátkym užívaním majiteľa a predáva sa komplet zariadený.  V kuchyni – rohová kuchynská linka, vstavané spotrebiče- chladnička, umývačka, elektrická rúra, sklokeramická varná doska. Kúpeľňa s WC- sprchový kút, umývadlo so skrinkou, rebríkový radiátor, WC-geberit. Šatník -  policová a vešiaková zostava. Obývacia miestnosť- sedačka, konferenčný stolík, televízor.

Internetové pripojenie- optika

Mesačné náklady: 75 eur + elektrika, internet

OSTATNÉ:

Bytový dom sa nachádza  v zabývanej časti Martina – Priekope. Mestská štvrť má kompletne vybudovanú infraštruktúru a  občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti od bytového domu sa nachádza základná škola s materskou škôlkou, stredná odborná škola, gymnázium, supermarkety  Lidl, Tesco a Coop Jednota. Nechýba zdravotnícke zariadenie, lekárne, pošta, reštaurácie.

DOPRAVA A DOSTUPNOSŤ:

Bytový dom je v priamom dosahu MHD a v pešej dostupnosti vlakovej stanice, ktorá je vzdialená približne 10 minút chôdze, čo ocenia aj ľudia s denným dochádzaním do práce aj mimo mesto Martin. Mestská časť Priekopa umožňuje pohodlné a rýchle dopravné napojenie autom smerom na Žilinu a Ružomberok. Do centra Martina trvá cesta autom približne 11 minút.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:

Bývanie ponúka pešiu dostupnosť vlakovej stanice, kompletnú občiansku vybavenosť a pohodlné parkovanie. Veľkou výhodou je bezbariérový prístup až k bytom. Byt je vhodný ako štartovací byt pre mladých ľudí alebo ako investícia s následným prenajímaním

Cena bytu zahŕňa náklady spojené s predajom nehnuteľnosti, právny servis a poradenstvo, kompletné vypracovanie zmlúv, prevod nehnuteľnosti na nového majiteľa, bezplatné poskytnutie finančného  poradenstva v spojení s kúpou nehnuteľnosti. 


Ak Vás naša ponuka zaujala alebo máte doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať

Reality Turiec
Ing. Eva Korimová 
ekorimova-ZVNC-reality-turiec.sk 
+421 915 800 101 

Maklér:

makler
Maklér:Ing.Eva Korimová
Telefón:+421 915 800 101
E-mail:ekorimova-ZVNC-reality-turiec.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.