Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

3 i byt s peknými výhľadmi,vlastným kotlom na kúrenie a teplú vodu, veľkým balkónom,v blízkosti žel.stanice vo Vrútkach

Cena: 107 000,00 €
Kraj:Žilinský kraj
Okres:Martin
Obec:Vrútky
Ulica:Švermova
Kategória:Byty
Druh:3 izbový byt
Úžitková plocha:87 m2
Stav objektu:pôvodný stav
Poschodie:1 / 4
Energ. certifikát:B
 
ID inzerátu:682

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Reality Turiec ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový byt s peknými výhľadmi na rieku Turiec a hory, vlastným kotlom na kúrenie a teplú vodu, veľkým balkónom a súčasne v blízkosti žel.stanice vo Vrútkach ul. Švermova 

ROZLOHA:

Výmera bytu je 77,5 m2 + veľký balkónu 9,5 m2.

POSCHODIE:
Byt sa nachádza v nízkom bytovom dome na 1.p /nie prízemie/ zo 4.p., orientácia je V – kuchyňa, kúpeľňa, Z – obývačka s východom na balkón, spáľňa, S - detská izba,

Na poschodí sú tri byty.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Byt je typu prechodný bauring, má teda murovanú kúpeľňu s oknom a komoru. Z chodby je vstup do obývačky, kuchyne, komory. Za obývačkou nasleduje ďalšia malá chodba z ktorej je vstup do spálne, detskej, kúpeľne, WC. Na prízemí bytového domu sú 2 murované pivnice patriace k bytu.

VYBAVENIE:
Byt je v pôvodnom stave, má vymenené plastové okná na vlastné náklady majiteľa

OSTATNÉ:

Bytový dom prešiel obnovou– je odpojený od centrálnej dodávky tepla a teplej vody a  každý byt má vlastný kotol Viesmann umiestnený v komore – z toho plynúce výhody kedykoľvek kúrenie a teplá voda,  nízke mesačné náklady, zateplenie, renovácia vstupných priestorov, zväčšované balkóny.
Verejné parkovanie v okolí domu.

POLOHA:

Bytový dom sa nachádza  v zabývanej kľudnej časti Vrútok. Mestská štvrť má kompletne vybudovanú infraštruktúru a  občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti od bytového domu sa nachádza základná škola s materskou škôlkou, stredná odborná škola, gymnázium, supermarkety  Lidl, Tesco a Coop Jednota. Nechýba zdravotnícke zariadenie, lekárne, pošta, reštaurácie.

DOPRAVA A DOSTUPNOSŤ:

Bytový dom je v priamom dosahu MHD a v pešej dostupnosti vlakovej stanice, ktorá je vzdialená len 3 minúty chôdze, čo ocenia aj ľudia s denným dochádzaním do práce aj mimo mesto Martin. Obec Vrútky umožňuje pohodlné a rýchle dopravné napojenie autom smerom na Žilinu a Ružomberok. Do centra Martina trvá cesta autom približne 11 minút.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:

Odporúčam pre ľudí, ktorí hľadajú byt ktorý si chcú rekonštruovať podľa vlastných predstáv , s krásnymi  výhľadmi na okolité hory, v dosahu kompletnej občianskej vybavenosti a nízkymi mesačnými nákladmi. Bývanie ponúka pešiu dostupnosť vlakovej stanice, kompletnú občiansku vybavenosť a verejné parkovanie.

Cena nehnuteľnosti  zahŕňa náklady spojené s predajom nehnuteľnosti, právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv, prevod nehnuteľnosti na nového majiteľa, bezplatné poskytnutie finančného  poradenstva v spojení s kúpou nehnuteľností

Ak Vás naša ponuka zaujala alebo máte doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať

Reality Turiec
Ing. Eva Korimová 
ekorimova-ZVNC-reality-turiec.sk 
+421 915 800 101 
www.reality-turiec.sk

 

 

 

Maklér:

makler
Maklér:Ing.Eva Korimová
Telefón:+421 915 800 101
E-mail:ekorimova-ZVNC-reality-turiec.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.